Tot preparat per la XVII Trobada Nacional de Falcons, que enguany es celebrarà el proper dissabte dia 14 de juliol a la població garrafenca de Vilanova i la Geltrú i essent la colla local, els de la faixa blava, la colla amfitriona de l’acte.

A les 18:00h es donarà inici a les dues cercaviles simultànies: Cercavila de les Neus (amb les colles de Llorenç del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Malla, Vallbona d’Anoia i Vilanova d’Espoia) i la cercavila de dels Carros (amb les colles de Vilafranca del Penedès, Piera, Castellcir, Riberal i Capellades).

A les 19:00h es farà entrada a la plaça de la Vila amb figura caminada, la qual donarà lloc a l’exhibició falconera a les 19:30h, en els dos escenaris per tal d’agilitzar l’espectacle. S’actuarà per ordre d’antiguitat als escenaris, intercalant les colles

A les 21:15h es farà l’acte de cloenda amb la realització d’una construcció simultànies de totes les colles Figura de cloenda davant de l’ajuntament.

Però l’acte continuarà amb l’acompanyament de la Txaranga THIS-TRACCIÓ, que acompanyarà a les colles assistents fins a la plaça les Casernes, on s’oferirà el sopar de germanor a càrrec dels Llaguts de Vilanova.

I per finalitzar la gran festa, a les 23:00h Festa de Nit amb SANTA MADRONA PD i PD MAMBA NEGRA & SERRALLONGA.

Vine al gran esdeveniment falconer de l’any, t’hi esperem!